Hella Joof

#
Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19:30

Foredraget som vi alle har ventet på, kommer nu til Haderslev. Den evigt sprudlende og humoristiske Hella Joof besøger Harmonie med sit foredrag "Papmachéreglen".

Papmachéreglen er Hella Joofs lune og karismatiske succesbog, der udkom i oktober 2016 og har ligget øverst på bestsellerlisten i adskillige uger. Bogen er især blevet rost for sin enestående blanding af humor og seriøsitet, hvilket også vil præge det foredrag, Hella Joof gæster Musikhuset med.

Charmerende og herlige Hella Joof er en humørbombe af liv og sprudlende energi. Med et fantastisk lune og mange års tv-erfaring er Hella en yderst fantastisk historiefortæller, der med spændende og skæve betragtninger forstår at vikle sit publikum ind i en skøn stemning, der giver stof til eftertanke, men også et smil på læben.

I over 25 år har Hella Joof været en fast del af det danske mediebillede. Som skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter, komiker og meget andet, er det nok de færreste, der har kunnet undgå, at støde på dygtige og evigt skønne Hella Joof.

Udover at være aktuel med Papmachéreglen kan Hella Joof opleves på skærmen i både Hellas Julestue og En bid af historien. I 2017 står hun desuden for instruktionen på opsætningen af Spamalot i Tivoli.

Glæd dig til en aften, hvor du skal høre om alt fra den store kærlighed til hverdagens småproblemer, alt sammen i bedste Hella-stil.

Sted: Teatersalen

Der kan tilkøbes Tapastallerken som serveres fra kl. 18.00


Arrangøren oplyser

Medbring din tilsendte billet i udprintet.
Der er tale om unummererede pladser.

Har du tilkøbt Tappastallerken serveres denne fra kl. 18.00