Blues'N'Food

#
Fredag den 1. september 2017 kl. 18:00

Igen i år til Aarhus Festuge inviterer Folkestedet på Blues’N’Food. Kokken Lars Hagemann vil fremtryller lækkerier og musikken bliver leveret af musikerne H.P. Lange og Paul Banks.

Blues’N’Food
Succesen fra sidste år gentages – og det betyder, at vi igen i år kan glæde os til en hyggelige aften, hvor vi får masser af god mad, røverhistorier og skøn musik til øregangene.

Kokken Lars Hagemann vil trylle i køkkenet, hvor vi kan glæde os til at smage en to-retters menu, som har udgangspunkt i H.P. Langes rejseoplevelser i det sydamerikanske. Efter maden vil der være skøn blues musik på menuen. 

H.P. Lange og Paul Banks er hver især personligheder på deres instrument, og begge har en forkærlighed for den traditionelle akustiske roots og bluesmusik. De spiller op til hinanden med egne og andres kompositioner, og det bliver en fryd for øret. En herlig afslutning, på en forrygende aften. 

Folkestedet
Til daglig fungerer det rummelige hus som en platform, hvor foreninger, klubber og interesseorganisationer i Aarhus gratis kan holde møder og udfolde deres aktiviteter. Folkestedet er et medborgerhus for alle. Spændvidde, nærvær og rummelighed er nøgleord for Folkestedet, der stort set aldrig sover.

Arrangøren oplyser

Medbring din billet i udprintet form.
Folkestedet er teknisk arrangør.
Der er tale om unummererede pladser.
Arrangementet foregår i et telt, så vær opmærksom på vind og vejr.
Dørene åbner en halv time før.