The Whitney Huston Show

#
Torsdag den 9. november 2017 kl. 20:00

Et stort hyldestshow

Kom med til det anmelderroste hyldestshow til en verdens største sangerinder. Whitney Houston har uden sammenligning sat sine tydelig spor på den internationale musikscene, og efter hendes tragiske død i 2012, har der været et stort ønske om at hylde denne legendariske sangerinde. Men det skulle gøres ordentligt – og derfor skulle man også finde den helt rette sangerinde.

Der blev holdt mere end 15.000 auditions i hele 11 lande, og efter fire måneders intense forsøg på at finde den rette, var man lige ved at give op. Men da den sydafrikanske sangerinde Belinda Davids trådte frem på scenen, var man ikke i tvivl om, at man havde fundet den helt rette kvinde. Med en storslået energi og en fantastisk charme har hun charmerede publikum verden rundt. Nu kommer hun og hele showet til Danmark.

Kom og vær med til en to timers lang fest med Whitney Houstons største hits som fx: “I Will Always Love You”, “I Wanna Dance With Somebody”, “Didn’t We Almost Have It All”, “I’m Every Woman”, “Exhale (Shoop Shoop)” og mange, mange flere.

Pressen skrev:

“hvor er det heldigt, at sydafrikanske Belinda Davids er noget helt særligt. Nemlig at gengive Whitney i forholdet så godt som 1:1”. 5 stjerner ***** - Nordjyske Stiftstidende (2016)

“The soul of Whitney Houston is not only alive on the Mandela Stage but its effortless, mesmerizing and in full voice. Don’t believe me? You will.” – Rave Review

Arrangørerne: SPC, Culure-Club og CSB. 

Tilkøb:
Der kan til arrangmentet tilkøbes en menu for 195 kr.

Kold kogt laks med rejer, asparges og dressing.
Pastasalat og hjemmebagt brød med smør.

Langtidsstegt oksefilet, savoykål med bacontern, blomkål, gulerodssalat med æbler og rosiner. Bearnaise sauce med timianstegte kartofler.

Æble/kanel kage med hjemmelavet vanilje is.

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 19.30
Har du tilkøbt menu, serveres denne fra kl. 18.00.