Anders Breinholt og Christian Grau - Odense

#
Onsdag den 7. juni 2017 kl. 18:00

Anders Breinholt og Christian Grau tager gæsterne med på en meget underholdende tur gennem danskernes bilpark og det danske vejnet, når de øser ud af deres kærlighed til biler – og deres forbehold overfor danskernes ikke altid lige forståelige valg af køretøj.

Hør om deres yndlingsbiler, deres hadebiler og se de forbudte fraklip. Undervejs skal vi også have livsstilsanalyseret en bil eller to fra publikum i salen, når det går løs i Kender du Biltypen. Ingen kan vide sig sikker – men alle vil føle sig underholdt!

Anders Breinholt er kendt fra mange sammenhænge i radio og TV, men dog især for det populære program Natholdet, hvor TV-værten tager den humoristiske temperatur på diverse kiks og katastrofer i TV-branchen. Humor og skarp ironi gennemsyrer alt, hvad Anders Breinholt rører ved – men hans interesse for fede biler er ikke til at spøge med!

Christian Grau er kendt som bil- og livsstilseksperten fra TVprogrammer som ”Kender du typen”, ”Danmarks skønneste sommerhus” og ”Vi elsker biler”. I 2014 udkom hans bog ”Mænd og biler – hvad siger du med din bil – og hvad siger din bil om dig?” fyldt med humoristiske og skarpe livsstilsbetragtninger.

Arrangøren oplyser

Program
Kl. 18.00 Dørene åbnes
Kl. 18-19 Velkomstdrink
Kl. 19.00 Anders Breinholt og Christian Grau 1.del
Kl. 19.45 Pause m. kaffe og sødt
Kl. 20.15 Anders Breinholt og Christian Grau 2. del
Kl. 21.15 Tak for i aften