Frank Hvam live på Alsion

#
Fredag den 31. august 2012 kl. 20:00

Glæd jer til en aften der bliver personlig, satirisk, grænsesøgende, pjattet og momentvis uanstændig.

SE Touren er meget stolte af at kunne præsentere en af Danmarks sjoveste stand-up komikere Frank Hvam: Fredag den 31. august kl. 20.00 i Alsion.

Arrangementet har til formål at rejse flest mulige penge til Red Barnet.

Frank Hvam siger om sig selv – "jeg er en sammensat komiker, som kombinerer det lavkomiske med det begavede – en uforudsigelig blanding af kønsdele og politik, krydret med en veludviklet sans for egen idioti. Jeg vil latterliggøre mig selv som menneske- med risiko for at trække ærten med i faldet.”
Denne aften bliver et knæfald for stand-up genren i sin klassiske udformning – en mand, en mikrofon og et veloplagt publikum. Hvad handler showet om? Det ved kun manden selv. Men det er ifølge Frank Hvam også fuldt ud tilstrækkeligt! Kun en ting er 100 % sikkert. Hvam er rigtig, rigtig sjov. Og det er slet ikke for børn.

Gå ikke glip af dette fantastiske arrangement! Få lattermusklerne på overarbejde og støt samtidig Red Barnet.

Prisen for denne unikke oplevelse er kun: 195 kr.
+ billetgebyr 15 kr.

SE Touren er et tilbagevendende etapecykelløb, der køres fra den. 31. august – 2. september 2012. Løbet er for motionister og køres igennem det Syd- og Sønderjyske område. Der cykles til fordel for Red Barnets oplevelsesklubber for udsatte børn. Ruten køres over 3 etaper igennem Esbjerg, Sønderborg, Kolding og med afslutning i Billund.

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes 19.30