CANTERBURY KONCERT i Vor Frue Kirke, Svendborg

#
Søndag den 21. maj 2017 kl. 16:00

Septimuskorets Canterbury Koncert i Vor Frue Kirke (generalprøve) En del af programmet for koncerterne i England vil forud for rejsen blive præsenteret ved en koncert – generalprøve - i Vor Frue Kirke i Svendborg. Organist Povl Chr. Balslev medvirker.

I Kristi Himmelfartsferien fra d. 24. maj til d. 28 maj 2017 rejser Septimuskoret fra Svendborg på koncertrejse til England. Koret giver koncerter dels i den berømte All Saints Church i Maidstone, dels i den katolske St. Thomas’ Church i Canterbury.
Koret har med sin dirigent, seniorforsker og kantor Ole Kongsted, i løbet af de seneste år udviklet det koncertkoncept, at man optræder projektorienteret – altså tematisk – og, at man ikke afholder en eneste koncert uden at præsentere publikum for et mindst en uropførelse.
Koret har i de seneste år uropført dels værker af Carl Nielsen (ukomplette værker, som koret har kompletteret), dels værker af Renaissance-komponister (som resultat af dirigentens forskning), dels værker af Ole Kongsted selv.
Rejsen til England præsenterer netop uropførelser af diverse ældre satser fra 1500- og 1600-tallet, bl.a. værker, som er komponeret af de danske hofmusikere, som kong Christian 4. sendte til England til sin søster Queen Annes fornøjelse.
Kom til koncerten i Vor Frue Kirke og få oplevelsen af, hvad Septimuskoret optræder med i udlandet.


Arrangør: Septimuskoret

Arrangøren oplyser

Døren åbnes kl. 15:30

Fri parkering på Torvet og Ramsherred i Svendborg denne dag.