Weekendophold med Sort Sol

#
Lør. d. 30. sep. – Søn. d. 1. okt.

Eksklusiv weekend med ophold på ECCO Centret. Ægte naturmagi og Danmarks vildeste naturfænomen - Sort Sol. Besøg i smukke Møgeltønder med Schackenborg Slotspark og bustur gennem marsk og Nationalpark.

Weekend med Sort Sol Original er en helt særlig luksus naturoplevelse, hvor du kommer helt tæt på Danmarks vildeste naturfænomen, når landets absolut største stæreflokke "danser" over marsken og ved Nationalpark Vadehavet i grænseområdet mellem Danmark og Tyskland. Sort Safari, der i sin tid navngav Sort Sol, kender som ingen andre stærenes adfærd og sovepladser, og har desuden adgang til ellers lukkede, private områder – din garanti for en oplevelse på første klasse. Oplev naturmagi i verdensklasse, når stærene samles i én stor flok og  ”danser” vildt på himlen.

Glæd dig til en spændende weekend med indkvartering på ECCO Centret ved Tønder. På ankomstdagen vil der før aftenens Sort Sol-tur være rundvisning på det fornemme kursuscenter, der bl.a. også huser en fornem kunstsamling. Herefter er der besøg i den idylliske Møgeltønder med en byvandring gennem Slotsgaden, et besøg i den flotte kirke og naturligvis i den ellers lukkede del af Schackenborg Slotspark. Dagen afsluttes med en lækker 3-rettes menu.

Den efterfølgende dag serveres der morgenmad med hjemmelavede specialiteter, hvorefter weekenden afsluttes med en bustur i marsken og Nationalpark Vadehavet, hvor du kommer tæt på de drabelig og spændende historier om stormfloder, inddigning, marskdannelse og livet under havets overflade.

Lørdag d. 30. september 2017:
• 13.00 Indkvartering på ECCO Centret, Ecco Alleen 4, 6270 Tønder
• 14.00 Velkomstkaffe – herefter rundvisning på ECCO Centret
Herefter besøg i Møgeltønder med byvandring gennem Slotsgaden, besøg i kirken og den ellers lukkede del af Schackenborg Slotspark
• 16.45 Afgang med bus til Sort Sol Original
• 20.00 Lækker 3-retters menu på ECCO Centret

Søndag d. 1. oktober 2017:
• 07.30-10.00 Morgenmad med hjemmelavede specialiteter
• 10.30 Bustur gennem marsken og Nationalpark Vadehavet.
Der serveres en sandwich undervejs
• Ca. 13.00 Afslutning på weekend

Info
Varighed: Sort Sol ca. 3 timer, inkl. kørsel i bus + MarskSafari ca. 2½ time, inkl. kørsel i bus
Varmt og vind- og vandtæt tøj
Praktisk, varmt fodtøj (evt. gummistøvler)
Medbring gerne kikkert og siddeunderlag
Husk pas/anden legitimation – da stærene ofte går til ro syd for grænsen

Arrangøren oplyser

Mødestedet er P-pladsen v. ECCO Centret, Ecco Alleen 4, 6270 Tønder
Husk at medbringe varmt, vind- og vandtæt tøj, praktisk fodtøj (evt. gummistøvler) samt pas/anden legitimation, da Sort Sol ofte skal opleves syd for landegrænsen.
Med bring gerne en kikkert og et siddeunderlag.