Den STORE KanalSafari

#
Lørdag den 14. juli 2012 kl. 07:30

Enestående mulighed for at rejse/sejle på verdens mest trafikerede kunstige kanal, som strækker sig fra Østersøen til Nordsøen.

Enestående mulighed for at rejse/sejle på verdens mest trafikerede kunstige kanal, som strækker sig fra Østersøen til Nordsøen. Vi kører i bus fra grænsen og går om bord på Adler Princess i Kiel.
Turen går herefter ind i NOK, som vi danskere kalder Kielerkanalen. Her sejler vi forbi idylliske landskaber, og helt sikkert passerer vi de rigtig store skibe som også er på vej mellem de to verdenshave.

På turen serveres en eventyrlig frokostbuffet med udsøgte, lækre retter og om eftermiddagen et utrolig stort og lækket kagebord, som kommer op af gulvet.

På busturen og under sejladsen fortæller naturvejlederen om naturen og den spændende historie om Kielerkanalen, som i sin første form var udgravet af vikingerne. Den nuværende er et resultat af indsatsen fra kansler Bismarck, der ønskede en kanel, så den tyske flåde kunne skifte fra Østersøen til Nordsøen hurtigt og uden at komme ind i dansk farvand.

Vi slutter sørejsen i Brunsbüttel og returnerer til Danmark i bus.

Velkommen på Den STORE KanalSafari

Pris:
Med JV-abonnement 845 kr.
Uden JV-abonnement 895 kr.

Arrangøren oplyser

Varighed ca. 13 timer.
Mødestedet fremgår af din billet. HUSK PAS og € til drikkevarer.
Der er et stærkt begrænset antal pladser. Pris pr. person 895 kr.
DER ER INGEN BØRNEPRIS