Cirkusrevyen 2017

#
03.08. - 04.08.2017

Vi har skaffet flere datoer til dette års Cirkusrevy! Afrejse: Lemvig v/ Rema 1000 kl. 8.00, Holstebro Banegård kl. 8.40, Ringkøbing Museumsplads kl. 9.40, Skjern Kulturcenter kl. 10.10

Program 

Dag 1

På vejen mod det sjællandske på nyder vi en kop kaffe og et rundstykke. Vi gør holdt på vejen til en frokost på egen hånd og kommer frem til vores hotel ved 15 tiden til indtjekning på vores hotel. Efter vi har fået vores værelser, kører vi imod Dyrehavsbakken hvor der vil være tid til at opleve den gamle forlystelsespark og måske gå en tur i Korsbæk, inden vi skal nyde vores aftensmad på Restaurant Prego. Efter aftensmaden går vi i samlet flok til Cirkusrevyen. Efter forestillingen kører vi direkte tilbage på hotellet. 

Dag 2

Vi starter dagen med at nyde en dejlig morgenmadsbuffet på hotellet. Herefter pakker vi bussen og starter vores byrundtur i bussen rundt i København, hvor vi ser de største seværdigheder. Efter byrundturen vil der være tid på egen hånd og rig mulighed for at nyde en is i Nyhavn eller gå en tur på Strøget. Frokost på egen hånd inden vi forlader København over middag og er tilbage i vores hjembyer ved aftenstid.

PRIS inklusiv bus t/r, kaffe og rundstykke, B-billet til Cirkusrevyen, overnatning i delt dobbeltværelse på Hotel Comfort Vesterbro inkl. morgenmad, rundtur i København i bussen, buffetmiddag på Restaurant Prego ex. drikkevarer, chauffør som rejseleder, bidrag til rejsegarantifonden.

Arrangøren oplyser

Afrejse: Lemvig v/ Rema 1000 kl. 8.00, Holstebro Banegård kl. 8.40,
Ringkøbing Museumsplads kl. 9.40, Skjern Kulturcenter kl. 10.10
Tiger Rejser er teknisk rejsearrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder.
Minimum deltagere pr. tur: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.