Muslingedag på Fur

#
27.05.2017

Afrejse: Skanderborg Banegård: kl. 6.45, Musikhuset Aarhus: kl. 7.15, Arena Randers: kl. 8.00, Tinghallen, Viborg: kl. 9.00

Fur
Fur er nok mest kendt for det anerkendte Fur Bryghus, men øen har meget mere at byde. Selvom øen kun er ca.  22 km², så finder du en smuk og varieret natur. Fra skov til frugtbare marker til lyngbeklædte bakker og klinter med moler. Du kan faktisk finde historiske forsteninger, som er ca. 55 millioner år gamle. Så øen er ganske speciel og et besøg værd. 

Den 27. maj er det Muslingedag på Fur, som er en gentagende begivenhed hvert år. Her samles folk på havnen, for at smage på gratis smagsprøver fra de mange muslingefiskere. Det er en sjov begivenhed, som samler folk fra nær og fjern.

Program
Når vi er færdige med opsamlingen sætter vi kursen mod Fur via Skive. På vejen derop stopper vi og holder morgenmadspause med kaffe og rundstykker. Derefter kører vi til Branden, hvor vi skal med færgen over til Fur. Ved ankomst mødes vi med vores guide, som vil vise os det bedste af Fur. Vi kommer til at se nogle af de ting, der gør Fur speciel.

Vi holder frokostpause Regitzes Minde, hvor der vil blive serveret Stjerneskud. Efter frokosten vil der være et par timer på egen hånd på havnen, hvor man kan opleve Muslingedagen. Her har du mulighed for at smage på de mange forskellige muslinger, som dagen er så berømt for. 

Vi mødes ved bussen og turen går igen mod færgen og retur fra Fur. 

Arrangøren oplyser

Afrejse: Skanderborg Banegård: kl. 6.45, Musikhuset Aarhus: kl. 7.15, Arena Randers: kl. 8.00, Tinghallen, Viborg: kl. 9.00
De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395
og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form