Oplev Airbusfabrikken, 03.07 - 04.07.2017

#
03.07 - 04.07.2017

Skanderborg Banegård: kl. 6.30, Horsens Banegård: kl. 7.05, Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 7.45, Kolding Rutebilstation: kl. 8.15, Otto Duborg: kl. 9.30

Dette ophold er en ganske særlig oplevelse. Vi skal nemlig besøge den berømte Airbus Fabrik, som har ca. 12.000 ansatte og bygger nogle af de mest kendte fly. Det er et storslået syn, og vi kommer ganske tæt på. Det er dog ikke kun fabrikken, som vi skal se. Du kommer ligeledes til at besøge Miniatur Wunderland, Riecklinger Landbrauerei samt vi stopper ved Otto Duborg på vejen hjem.

Miniatur Wunderland

Oplev verdens største modeljernbaneudstilling, som har ca. en million besøgende om året. Det fantastiske anlæg består af forskellige sektioner, hvor du finder kendte landskaber og bygninger fra lande som Tyskland, Østrig, Skandinavien med flere. Du kommer til at se små kørende biler, en lufthavn hvor fly lander og letter – samt masser af finurligheder.

Airbusfabrikken Hamborg

Det er Tysklands største fabrik, og det er et sandt paradis for flyentusiaster – selv novicer vil tabe øre og mund, når de ser dette store område, som beskæftiger ca. 12.000 mennesker. I store haller vil du se, hvordan disse giganter bliver fremstillet med stor nøjagtighed. Selvom stedet er stort, så befinder alt og alle sig på rette sted, der er ingen stress og stemningen er yderst fokuseret. 

Program

Dag 1

Efter sidste opsamling nyder vi en kop kaffe og 1 rundstykke, imens at turen fortsætter sydover. Vi holder en tidlig formiddagspause ved Otto Duborg, inden at vi kører videre mod Hamborg og Miniatur Wunderland. Vi regner med, at vi ankommer ved middagstid. Vi går i samlet trop ind i Miniatur Wunderland, men herefter har du 3 timer på egen hånd til at udforske det store anlæg. Frokost er på egen hånd. 

Sidst på eftermiddagen kører vi til vores hotel, som er centralt beliggende tæt på Alstersøen. Det vil sige, at vi kommer til at bo centralt i Hamburg, og derfor er der lejlighed for, at du selv kan udforske byen på egen hånd.


Dag 2

Vi pakker bussen og kører ud til Airbusfabrikken, hvor vi skal opleve området, hvor de store fly bygges af ca. 12.000 ansatte. Vores tur starter med, at vi først ser en film i en besøgspavillon. Herefter går vi rundt på fabrikken, hvor vi ser struktur-og slutmontage af A318 / A319 / A321. A380 samles ikke her, men vi kan være heldige at se en, som er her til slutmontage af kabineudrustning. 

Efter den store oplevelse kører vi til Riecklinger Landbrauerei, hvor vi får to øl smagsprøver med håndmadder. Når vi er færdige begynder hjemturen, vi gør holdt ved Otto Duborg, hvor der vil væremulighed for at handle. Vi sætter os i bussen igen og fortsætter turen mod vores hjembyer.

Arrangøren oplyser

Skanderborg Banegård: kl. 6.30, Horsens Banegård: kl. 7.05,
Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 7.45, Kolding Rutebilstation: kl. 8.15, Otto Duborg: kl. 9.30
Teknisk arrangør: De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser
A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Man skal gå ca. 2 km på Airbus-fabrikken OBS.: børn under 14 år har ikke adgang til Airbus-fabrikken. Husk at medbringe pas.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for,
at der kan ske uforudsete ting. Medbring din tilsendte billet i udprintet form.