SælSafari fra Rømø

#
Onsdag den 4. juli 2012 kl. 10:10

Sort Safari® og Adler-Schiffe arrangerer SælSafari i Vadehavet omkring Rømø, hvor der er mulighed for at se landets absolut største sælbestand. Vi ser også marsvin og fugle. Kom med på sæltur og oplev Vadehavets største rovdyr.

Afgang kl. 10.10 fra Rømø Havn i Havneby med Rømø-Sild færgen til den tyske ø Sild. Her går vi om bord på træskibet Gret Palucca, som sejler os ud til sælbankerne for at se sæler.
Tidevandet bestemmer sejlruten og mulighederne for at opleve sæler. På sælturen kan vi ikke give sælgaranti, men vi ser sæler på 95 % af turene. Undervejs fisker vi med minitrawl efter krabber, søstjerner og andre spændende dyr fra havbunden, og naturvejlederen fortæller om de dyr, vi fisker op. Alle får mulighed for at se, røre og smage på havdyrene.
Kom med ud og oplev sæler i Nationalpark Vadehavet, turen varer ca. 4 timer. Husk pas!
Inkl. i prisen er færgebillet tur/retur + 1 kaffe/te eller sodavand, sælkutter og formidling.
Formidling på dansk og tysk. Der er mulighed for at tage en senere færge og derved få et lille ophold på Sild. Aflysning kan forekomme ved uroligt vejr.
                                                                                                        
Pris voksne 225 kr., børn 175 kr.

SælSafari menu
Der er restaurant  om bord på Rømø-Sild færgen, og vi tilbyder på hjemturen en sælmenu bestående af et stjerneskud og et isbæger til 95 kr. pr. person, en god afslutning på turen. Kan bookes hos naturvejlederen ved turens start.

SælFilm DVD
Sort Safari® har produceret en flot sælfilm med unikke optagelser af sæler i Vadehavet. DVD til 65 kr. kan købes hos naturvejlederen på turen.
Mødested fremgår af billetten.  Mødetid kl. 10.10. ved Sort Sort Safari® guide ved Rømø Havn.

Følg med i antal af Sæler NetopNU

Sort Safari® har mange andre spændende arrangementer - www.sortsafari.dk

Arrangøren oplyser

Medbrig billettet og kom i god tid. Sælerne og færgen venter ikke! HUSK PAS!