Skønne Samsø, 14.06.2017

#
14.06.2017

Afrejse: Esbjerg Museums pladsen: kl. 6:00, Kolding Rutebilstation: kl. 6:45, Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 7:30, Horsens Banegård: kl. 8:15

Samsø – Danmarks spisekammer

Kært barn har mange navne, og det har Samsø bestemt også. Øen er et sandt slaraffenland, når det kommer til lækre grønsager – og så kan kommunen også prale af at være den 2. mest solbeskinnede kommune i Danmark. Øen har en særdeles smuk natur, hvor der er lidt af det hele fx kan du ved Ballebjerg se smukke, bakkede områder og flotte stande. 

Program

Vi kører efter opsamling til Hou, hvorfra vi sejler til byen Sælvig. Imens at du er ombord, kan du se dig om på færgen samt nyde udsigten over vandet. Før du aner det, så er vi på Samsø, hvor vores lokalguide venter på os. Når vi har samlet vores guide op, starter vores oplevelse rundt på øen. 

Vi kører først nordpå til Ballebjerg, som er øens højeste punkt. Herefter kører vi videre rundt på øen og indtager de smukke omgivelser. Vi stopper for at spise frokost, hvor vi skal nyde en 2 retters middag, som gerne er med et klassisk strejf. 

Når vi er mætte, stiger vi på bussen igen, og fortsætter videre gennem Brundby, forbi Brattingsborg og Vesborg Fyr. Før vores rundtur afsluttes, kører vi over Kolby Kås til øens største by Tranebjerg. Inden vi kører tilbage til færgen, vil der være mulighed for at købe lækre grønsager.

Arrangøren oplyser

Afrejse: Esbjerg Museums pladsen: kl. 6:00, Kolding Rutebilstation: kl. 6:45,
Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 7:30, Horsens Banegård: kl. 8:15
De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395
og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35. Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Gangbesværede kan godt komme med på denne tur.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.