THE SHOW – A tribute to ABBA

#
Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 20:00

Gå ikke glip af denne fantastiske aften, når THE SHOW kommer til Kolding for at fejre og ære ABBA og ABBA´s musik.

I 2017 er det 45 år siden eventyret om de svenske popkonger og –dronninger begyndte. Abba udgav den første single, ”People need love”, i 1972

Allerede i 1972 startede eventyret om Abba, da gruppen udgav den første single, ”People need love”. Men det store internationale gennembrud kom i 1974, da Abba med sangen ”Waterloo” vandt det Europæiske Melodi Grand Prix i Brighton, England.

I de følgende årtier blev Abba den bedst sælgende pop-gruppe i verdenshistorien, kun overgået af The Beatles. Det ene hit efterfulgte det andet: SOS, Mama Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Det er ingen hemmelighed, at Abba ikke har turneret i flere årtier. Siden 2001 er den svenske succes båret videre af ”The Show – A Tribute to Abba”, som ifølge den officielle internationale Abba Fan Klub er det bedste Abba hyldestshow i verden. Musikken i The Show bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London.

Ulf Andersson (sax/fløjte) fra det originale ABBA optræder som SPECIAL GÆST, samt ingen ringere end The National Symphony Orchestra of London. Det, der adskiller The Show fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere. De ikke bare ligner originalerne – de synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 19.00 til show.

Har du tilkøbt menu, serveres denne kl. 18.00.