Sprogø den 12.04.2017

#
12.04.2017

Afrejse: Arena Randers: kl. 6.00, Musikhuset Aarhus: kl. 6.45, Skanderborg Banegård: kl. 7.15, Horsens Banegård: kl. 7.45

Sprogø er forbundet med en masse historie og mystik. Øen har op gennem historien spillet en vigtig rolle. For eksempel var Valdemars Borg en del af Danmarks forsvar mod Venderne, i 1900 tallet lå der et kvindehjem for umyndiggjorte kvinder, og i dag er øen samlingspunkt for Storebæltsforbindelsen. Øen er svær at besøge, da det kun er et begrænset antal mennesker om året, som må besøge øen. Nu har du chancen!

Fantastiske Sprogø

Hver dag passerer mere end 30.000 køretøjer Sprogø, og du er garanteret også kørt over den lille ø midt i Storebælt. Men det er kun de allerfærreste, der gør holdt på øen, da den normalt er lukket land. Derfor glæder vi os over igen at kunne tilbyde jer denne unikke tur til den mystificerede ø, der byder på en spændende historie.

Program

Vores slut-destination er Sprogø og efter opsamling kører vi mod øen. Undervejs får vi serveret en kop kaffe og et rundstykke. Når vi ankommer til Sprogø bliver vi mødt af vores guide, som vil tage os på en rundvisning rundt i de fantastiske omgivelser på Sprogø. Du vil ligeledes få et indblik i øens brogede historie. 

Efter vores rundvisning stiger vi på bussen igen – og kører mod vores frokostdestination i Nyborg. Vi skal spise på den hyggelige Central Café, og menuen består af Æggekage. Efter frokosten kører vi tilbage mod opsamlingsstederne.

Arrangøren oplyser

Arena Randers: kl. 6.00, Musikhuset Aarhus: kl. 6.45,
Skanderborg Banegård: kl. 7.15, Horsens Banegård: kl. 7.45
Teknisk arrangør: De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser
A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for,
at der kan ske uforudsete ting.
Vi gør opmærksom på, at gangbesværede ikke kan komme med på denne tur.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form