Westergaards Hotel

#
I perioden den 9. - 19. februar 2017.

Besøg Westergaards Hotel til denne omgang Gastro Week. Glæd dig til 3 udsøgte gourmet-retter til 250 kr.

Mange købte billet til Westergaards Hotel til sidste ombæring Gastro Week – vi er derfor meget glade for at kunne præsentere restauranten til vores næste omgang. 

På Westergaards Hotel står de aldrig stille. Alle ansatte er passionerede omkring deres arbejde, og det har bl.a. resulteret i, at restaurantens konditor, Diana Kristensen, var blandt de 5 nominerede til Årets Dessert 2016. Men der sker mere på hotellet i Videbæk. Hotellets ejer, Bent Graakjær, er en af hovedkræfterne bag mange lokale initiativer, der fremmer brugen af lokale fødevarer, fx Skjern Enge, Kulinarisk Vestjylland og Regional Madkultur Vestjylland, som der er blevet lavet en tv-serie o

På Westergaards Hotel bruger kokkene i stor stil lokale fødevarer i deres menuer. Her kan du nyde alt fra smørrebrød og kalvesteg til mad-du-aldrig-har-smagt-før. Der er kræset for råvarerne og du kan godt glæde dig til at nyde en skøn middag i hotellets hyggelige restaurant. 

I anledningen af Gastro Week har chefkokken sammensat en kreativ 3 retters menu, hvor der bliver leget med klassikerne. 

Forret
Brændende kærlighed i nye klæ’r

Hovedret
Variation over wienerschnitzel

Dessert
Citronfromage på flere måder

Glæd dig til en sand gourmetaften!

Arrangøren oplyser

Du skal medbringe din tilsendte billet i udprintet form.
Klub Ring-Skjern er teknisk arrangør.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt.