Hotel Nørre Vinkel

#
På udvalgte datoer i perioden den 9. - 19. februar 2017.

Besøg Hotel Nørre Vinkel til denne omgang Gastro Week. Glæd dig til 3 udsøgte gourmet-retter til 250 kr.

Nørre Vinkel har masser af sjæl og deres madhjerte på den helt rette plads! Og vi er glade for, at de er med til denne omgang Gastro Week Holstebro-Lemvig-Struer.

I oktober 2015 startede køkkenchef Jørn Bossen Simonsen i restauranten på Hotel Nørre Vinkel, og han har allerede sat sit præg på restaurantens menukort. Med erfaring fra bl.a. Kong Hans Kælder, Gram Slot og Nice i Sydfrankrig handler det for Jørn Bossen Simonsen om at fusionere det nordiske og franske køkken. Alt bliver lavet fra bunden, så de kan stå inde for kvaliteten, og gerne med råvarer, som de har lige uden for døren. Det er ærlig mad med masser af kærlighed.
Restauranten i Hotel Nørre Vinkel ligger i den gamle hovedgårds ladebygning med imponerende tømmerkonstruktioner og en særdeles storslået udsigt over fjorden, byen og golfbanen.

Til denne Gastro Week har chefkokken sat disse 3 delikate retter på menuen.  

Forret

Rødfisk-Parmesan-Perlebyg –Svampe 
Skindstegt Rødfisk serveret på bund af cremet perlebyg med svampe og parmesan

Hovedret

Okse-Portvin-selleri 
Indbagt oksefilet fra Vesterhavsoksen, serveret med Pommes Anna, selleripure, grillet selleri og smørpisket portvinsglace

Dessert

Chokolade-appelsin-vanilje-lakrids 
Hvid chokoladekage med vanilje appelsin gele serveret med lakridsparfait og friske bær.

Glæd dig til en aften fuld af velsmag!

Arrangøren oplyser

Du skal medbringe din tilsendte billet i udprintet form.
Fordelsklubben er teknisk arrangør.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt.
Husk at bestille bord på tlf. 97 82 22 11.