Dansktop Prisen - Bus 3

#
25.03.2017

Esbjerg Banegård: kl. 15:00, Skjern Kulturcenter: kl. 15:30, Ringkøbing Museumsplads: kl. 16:00

Dansktop Prisen 2017 hylder alle de folkekære dansktopmusikere og deres hits. Det bliver et storslået show, hvor du kommer til at opleve noget af det bedste dansktoppen har at byde på. Men festen stopper ikke efter uddelingen af priserne. Efter showet kan du glæde dig til flere live-optrædener af blandt andet Kandis, Birthe Kjær, Peter Belli, Fede Finn & Funnyboys – og helt ekstraordinært kommer selveste Hansi Hinterseer også forbi for at give koncert. Det bliver sandelig noget af en aften, som vi har i vente.

Program 
Efter opsamling går turen til Herning, hvor vi skal nyde en tidlig frokost. Vi skal have en tidlig aftensmad bestående af stegt flæsk ad libitum, når vi er mætte kører vi videre til Jyske Bank Boxen i Herning, hvor det store show skal afholdes. Showet starter med Dansktop Prisen – og vi har A-billetter, så vi kommer til at sidde på nogle af de bedste pladser i salen.

Efter Dansktop Prisen skal danseskoene findes frem, for nu venter der os en koncert uden lige. Vi kommer til at høre alle de kendte hits. Festen slutter kl. 01.00, og vi kører tilbage til de forskellige opsamlingssteder. 

Arrangøren oplyser

Esbjerg Banegård: kl. 15:00, Skjern Kulturcenter: kl. 15:30, Ringkøbing Museumsplads: kl. 16:00
Teknisk arrangør: De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S
med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35 pr. opsamlingssted
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.