Jules Verne Safari

#
Torsdag den 21. juli 2011 kl. 07:30

Enestående mulighed for at rejse/sejle i fodsporet på den verdenskendte forfatter Jules Verne (forfatteren til bl.a. Jorden rundt på 80 dage)

Lørdag den 21. juli 2012 kl. 07.30 - 18.30

Genoplev forfatterens tur fra Nordsøen til Østersøen gennem Kielerkanalen. Det er en enestående mulighed for at rejse/sejle i fodsporet på den verdenskendte forfatter Jules Verne (der bl.a.  skrev Jorden rundt på 80 dage).
I juni 1881 sejlede Jules Verne med dampskib på Ejderen mellem Østersøen og Nordsøen – en tur, han beskrev i begejstrede vendinger og som nu kan genopleves sammen med JydskeVestkysten, Sort Safari og Adler-Schiffe. Vi sejler på Ejderen langs den gamle dansk-tyske grænse, hvor vi genoplever Jules Vernes eventyrrejse med  - efter den tid - imponerende kanalanlæg og maleriske byer. På turen gennem det smukke slesvig-holstenske landskab passeres flotte og dyrerige naturområder, som naturvejlederen vil ”åbne op for” med spændende natureventyr.

På turen byder vi på en stor frokostbuffet og kagebuffet, som begge er et eventyr i sig selv.
Turen starter i Møgeltønder kl. 07.30 og slutter samme sted ca. kl. 18.30.

Mødestedet fremgår på din billet. HUSK PAS og € til drikkevarer og drikkepenge.
Der er begrænset antal pladser.

Pris pr. person
Ikke JV-abonnement kr. 850,-
JV-abonnement kr. 800,-

Skulle turen undtagelsesvis blive aflyst af Adler-Schiffe (storm som lukker sluserne) gennemføres en alternativ tur med besøg i Bergenhusen, Friedrichstadt m.v.

Arrangøren oplyser

HUSK PAS og € til drikkevarer og drikkepenge.
Turen har en varighed på ca. 9-10 timer.