The Spacemakers

#
Fredag den 31. marts 2017 kl. 20:00

SPACE-MAKERS spillede i starten meget forskellig musik inspireret af bl.a. Elvis & Cliff / Shadows samt Jerry Lee Lewis & Little Richard. Senere blev bl.a. det indonesiske orkester The Javalins, samt de engelske beatgrupper grundlaget for et stilskifte.

SPACE-MAKERS spillede i starten meget forskellig musik inspireret af bl.a. Elvis & Cliff / Shadows samt Jerry Lee Lewis & Littel Richard. Senere blev bl.a det indonesiske orkester The Javalins, samt de engelske beatgrupper grundlaget for et stilskifte.

SPACE-MAKERS havde som en af de få Odense grupper deres egen "Tour-bus", hvilket var en nødvendighed, da arrangementerne inden for tre måneders periode kunne foregå som flg.: Først et 14 dages job på Africano (Hotel Spangsberg) i Esbjerg, så 14 dage på Tyrolerlandsbyen i Vejle, dernæst 14 dage på pelargoniehuset på fanø, og da et par af medlemmerne stadig gik i skole, skulle der køres fra og til Odense hver dag! Men man kunne godt blive lidt træt. På vej hjem fra et af disse engagementer gik det op for orkestret at der manglede en mand! Tilbage til spillestedet, hvor den heldigvis endnu var en enkelt person tilbage for at rydde op, således at man efter en gennemgang af bygningen kunne finde trommeslager Hans Kelp, der var faldet i søvn på toilettet!

Arrangør: Kulturhus Svendborg - Borgerforeningen

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 19.00