Shaka Loveless

#
Lørdag den 11. marts 2017 kl. 20:00

Lørdag d. 11. marts 2017 kl. 20.00, Sct. Nicolai Kirke, Kirketorvet 1, 7100 Vejle

Shaka Loveless har gennem årene markeret sig som en succesfuld artist på den danske musikscene. Han har i flere år turneret landet rundt på festivaler og spillesteder med tre hitspækkede albums i bagagen. Nu er han klar med en akustisk turné, hvor publikum kan se frem til en akustisk koncert med masser af nærvær og intensitet. Shaka Loveless udtaler, at han glæder sig særligt til det akustiske setup: 

“Der er mere plads til ordene og melodierne. I det akustiske setup er der meget mindre lyd at gemme sig bagved, og det gør det mere intenst - både for os selv og publikum.”

Siden solodebuten ’Shaka Loveless’ i 2012 har den energiske artist udgivet to hitspækkede albums - ’Det Vi Sku Miste’ (2014) og ”Til Vi Ligger” (2015). Albums, der har givet adskillige priser, bl.a. en Danish Music Award i 2013 for årets danske mandlige kunstner. Samtidig har albummene givet Danmark nogle af de sidste års største hits i form af ’Tomgang’, ’Ikke Mere Tid’, ’Den Gang Du Græd’, ’Ud af Mørket’ feat. Medina og ’2 Mod Verden’. Seneste single ’Ikk’ Kun Blod’ har også ligget solidt på diverse streamingtjenester. 

Til sin forårsturné vil Shaka Loveless give dig noget helt særligt. Du kommer til at høre de kendte hits akustisk – og det giver sangene en helt ny dimension, som du godt kan glæde dig til. Musikerne vil spille med hele hjertet i intime rammer. Samtidig arbejder Shaka Loveless på nye numre, som publikum i foråret kan få en forsmag på.

Arrangøren oplyser

For yderligere oplysninger kontakt venligst Copenhagen Music.
Dørene åbner 1 time inden koncertstart
Unummererede pladser