Svendborg Havnefest

#
Lørdag den 1. juli 2017 kl. 20:00

Nu får Svendborg sin havnefest tilbage! En varm, sprudlende sommerfest midt på Svendborg Havn fra 30 juni til 2 juli. Die Herren åbner ballet fredag med stor, gratis koncert på havnen. Lørdag er der to kæmpe koncerter med henholdsvis Johnny Madsen og Lars Lilholt Band.

Nu får Svendborg sin havnefest tilbage! En varm, sprudlende sommerfest midt på Svendborg Havn fra 30 juni til 2 juli. Die Herren åbner ballet fredag med stor, gratis koncert på havnen. Lørdag er der to kæmpe koncerter med henholdsvis Johnny Madsen og Lars Lilholt Band

Svendborg Havnefest præsenteres af Kulturhus Svendborg – Borgerforeningen og Kammerateriet Musik & Events i samarbejde med lokale virksomheder.

VIP-billetter med adgang til VIP-lounge, menu og ti special øl, cocktails, vin eller drinks efter eget valg.
Mulighed for erhvervstilbud og business class. 

FIRMAFEST

Husk, at du kan afholde din firmafest på Svendborg Havnefest. Med eget område i VIP-hallen, lækker grillbuffet,cocktailbar og specialøl-bar. Skriv til post@kammerateriet.com eller ring på 70 50 57 00 for et tilbud.

SAMARBEJDSPARTNER

Vi ønsker at skabe en fast, tilbagevendende sommerbegivenhed, der er bredt funderet i byens liv. Og vi er derfor på løbende udkig efter spændende samarbejdspartnere. Vil du støtte projektet eller have sponsorplads – eller byde ind med stande og aktiviteter, så skriv fluks til post@kammerateriet.com eller ring til os på 70 50 57 00

Arrangør: Kammerateriet 

Arrangøren oplyser

Dørene åbner kl. 18.00
Koncert kl. 20.00