Rømer

#
Gælder i perioden 9. til 18. februar 2017.

Besøg Rømer til denne omgang Gastro Week. Glæd dig til 3 udsøgte gourmet-retter til 250 kr.

Vi er stolte af kunne præsentere denne nyhed til Gastro Week Aarhus. 

I januar 2017 åbner Rømer på Åboulevarden op igen. Restauranten har været lukket under hele ombygningen af Rømerhus, men nu kan vi godt begynde os at glæde os til, at restauranten genåbner i nye klæder. Restauranten har nemlig gennemgået en totalrenovering og er blevet lagt sammen med naborestauranten Piccolo. Det gør, at det nye spisehus kan have helt op til 250 spiseglade gæster inkl. udeseveringen.

Det er ikke kun lokalerne, som har fået en "make-over". Du kan også se frem til, at hele menukortet og køkkenet har fået et eksotisk løft. Køkkenet er nu latinamerikansk og favner dermed flere kulturer som det spanske og asiatiske køkken. 

I deres pressemeddelelse skriver Rømer/Jakobsen & Co

”På det nye Rømer har vi samlet nogle af vores favoritretter, specialiteter og ingredienser fra denne utroligt mangfoldige madkultur, så man som gæst smager det bedste fra hele Latinamerika. Vi lægger vægt på autenticitet og stemning, og derfor er mange retter beregnet til at dele omkring bordet. Til denne farverige cocktail sammensætter vi et vinkort med favoritvine fra hele verden.”

Den nye køkkenchef på Rømer bliver Steffen Serup, som blandt andet har arbejdet sammen med Søren Geriche og Michel Michaud. Og ikke nok med det, så har han boet 16 år i Brasilien, så han har en kæmpe erfaring.

Til denne omgang Gastro Week har du nu muligheden for at prøve det nye århusianske madhus, hvis hjerte banker for det latinamerikanske køkken. De har sammensat en fantastisk menu:

Forret

Poppet majs – letsaltet 

Ceviche af frisk fangst fra havnen, aji amarillo, limejuice og koriander

Salat af rucola og syltet palmemarv

Taco, braiseret okse, queso fresco og salsa cruda

Hovedret

Baby beef

Helstegt tykstegsfilet med salsa chimichurri og Broccollini

Dessert

Is creme & sorbet

Mousse - chokolade med cashewnødder

Glæd dig til latinamerikanske lækkerier.


Arrangøren oplyser

Du skal medbringe din tilsendte billet i udprintet form.
Klub Østjylland er teknisk arrangør.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt
Retterne serveres som delemad