Restaurant MellemRum

#
På udvalgte datoer i perioden den 9. til den 18. februar 2017

Besøg Restaurant MellemRum til denne omgang Gastro Week. Glæd dig til 3 udsøgte gourmet-retter til 250 kr.

Selvom Restaurant MellemRum ifølge sin hjemmeside ikke jagter Michelinstjerner, så har de landets bedste kok i køkkenet. I foråret vandt køkkenchef, Mikkel Laursen, fra Restaurant MellemRum nemlig titlen som Årets Kok 2016, og Mikkel Laursen kan virkelig noget foran et komfur. For ham er det enkle, det ligefremme og velsmag altafgørende i hans retter. 

Restaurant MellemRum ligger på hjørnet af Fredens Torv midt i Aarhus. Her emmer af hygge og charme ved de små borde rundt i restauranten. Betjeningen er imødekommende, venlig og arbejder ud fra værdierne: håndværk, hygge og energi!

Med smag for hvordan råvarerne bedst komplementerer hinanden, har chefkokken sammensat denne formidable 3-retters menu.  

Forret
Torsk bagt ved lav varme serveret med friskost, dildsyltede agurker, sprød glaskål & brunet smør

Hovedret
Langtidsstegt kalvesteg med stegt hjertesalat, dehydrede gulerødder & gulerods-beurre blanc serveret med kartofler med urter     

Dessert
Krydderkage med iskold cremefraiche, citrusnoter & lun karamel

Glæd dig til gourmet lavet af Danmarks bedste kok!  

Arrangøren oplyser

Du skal medbringe din tilsendte billet i udprintet form.
Klub Østjylland er teknisk arrangør.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst Restaurant MellemRum på tlf. 8617 1838.
Venligst overhold starttidspunkter på kl. 17.00
eller kl. 20.00 i forhold til købt billet.