Morten Spiegelhauer

#
Torsdag den 12. maj 2011 kl. 19:00

Oplev Morten Spiegelhauer fra det hårdtslående program Operation X

Morten Spiegelhauer har i løbet af årene som vært på tv-programmet Operation X konfronteret fupmagere nok til et helt forbryderalbum. På seernes vegne har han lagt sig ud med korrupte politikere, pædofile, griske pengemænd og andre skurke.

Gå ikke glip af denne aften, hvor Morten Spiegelhauer fortæller om, hvad der foregik bag kameraet i de nervepirrende minutter før nogle af programmets afsløringer. For selvom han ser iskold ud på skærmen, så er Morten Spiegelhauer i bund og grund mere konfliktsky, end han er hårdkogt. Hør, hvad der driver ham, om de sjove oplevelser, og også om de oplevelser han helst ville have været foruden.

Se eller gense de mest spektakulære øjeblikke fra programserien når tv-værten åbner sit personlige videoarkiv.

 Morten Spiegelhauer er vært for en af de mest opsigtsvækkende programserier på dansk tv: Dokumentarprogrammet Operation X på Tv 2. Programmet har infiltreret kriminelle miljøer og afsløret plattenslagere, bagmænd, ulovlige dyrehandlere og en vis chatkonsulent – Rudy Frederiksen.

Morten Spiegelhauer blev uddannet journalist i 1997. Han har lavet ungdoms-tv på DR2, radio på DRs P1 og P3, og så var han som nyhedsvært en af hovedkræfterne bag udviklingen af P3nyhederne. I 2004 opsagde han sin faste stilling i DR for at blive vært på Operation X.

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 18.00