Jules Verne Safari

#
Søndag den 28. maj 2017 kl. 08:00

Enestående mulighed for at sejle i kølvandet på den verdenskendte forfatter Jules Verne – der bl.a. skrev Jorden rundt på 80 dage. Vi sejler fra Rendsburg via Kielerkanalen og slusepassager ind på Ejderen langs den gamle dansk-tyske grænse frem til Süderstapel.

Genoplev eventyrforfatterens sejltur på Ejderen.

Enestående mulighed for at sejle i kølvandet på den verdenskendte forfatter Jules Verne – der bl.a. skrev Jorden rundt på 80 dage. I juni 1881 sejlede Jules Verne med sit eget dampskib, St. Michel, på Ejderen mellem Nordsøen og Østersøen – en tur, han beskrev i begejstrede vendinger, og hvor en delstrækning nu kan genopleves sammen med JydskeVestkysten, Sort Safari® og Ad-ler Schiffe.

Vi sejler på Ejderen langs den gamle dansk-tyske grænse, hvor vi genoplever Jules Vernes eventyrrejse med – efter datidens målestol – imponerende kanalanlæg og maleriske by-er. På turen gennem det smukke slesvig-holstenske landskab passeres flotte og dyrerige natur-områder, som naturvejlederen vil ”åbne op for” med spændende natureventyr.

På turen byder vi på en stor brunchbuffet og om eftermiddagen en kaffe/kagebuffet.


Program:
08.00 afgang med bus fra Møgeltønder
09.30 Ankomst til Tönning
10.00 Afgang med skibet Adler Princess
Sejltur på Ejderen med passage af sluse
Luksus Brunch Buffet
Luksus Kage Buffet
15.45 Ankomst til Lexfähre
16.00 Bus retur
18.00 Møgeltønder

På turen fortæller naturvejlederen om landskabet, områdets historie og ikke mindst om Jules Vernes tur gennem samme område i forrige århundrede, en rejse som satte spor i hans forfatterskab.

Info
Prisen inkluderer: frokostbuffet og kaffe/kagebuffet samt bus Møgeltøner t/r.
Varighed: ca. 10½ time.
Der kan forekomme forsinkelser p.g.a. skibstrafikken på NOK.


HUSK PAS og € til drikkevarer.

Skulle turen undtagelsesvis blive aflyst af Adler-Schiffe (p.g.a. driftsforstyrrelser i slusen eller storm) gennemføres en alternativ tur med besøg Bergenhusen, Friedrichstadt m.v

Teknisk arrangør: Sort Safari

Arrangøren oplyser

HUSK PAS og € til drikkevarer og drikkepenge.

Mødestedet er p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder