Miniatur Wunderland

#
Den 07.02.2017

Opsamlingssteder: Viborg, Tinghallen: kl. 6.30, Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 7.45, Kolding Rutebilstation: kl. 8:15

Miniatur Wunderland
Det er en modeljernbaneudstilling, som du ikke vil gå glip af. Det er verdens største – og med ca. en million besøgende om året, er det også en af de mest besøgte seværdigheder i Hamborg. Det fantastiske anlæg består af forskellige sektioner, hvor du finder kendte landskaber og bygninger fra lande som Tyskland, Østrig, Skandinavien med flere. Du kan for eksempel også opleve kørende biler, en lufthavn hvor fly lander og letter – samt masser af små finurligheder. Så et godt råd er: Se godt efter!

Program
Når vi har samlet de sidste mennesker op, starter vi turen med en kop kaffe og 1 rundstykke, imens at vi kører sydover. Vi holder en kort formiddagspause ved Otto Duborg, hvor vi lige kan strække vores ben, inden, at vi kører videre til Hamborg.

Vi regner med at ankomme til Miniatur Wunderland ved middagstid. Vi går samlet trop ind, men derefter har du fri leg til at gå på opdagelse rundt i det 1300 m2 store anlæg. Vi er der i 3 timer, hvor du også har tid til at finde frokost. Efter de 3 timer så mødes vi igen og stiger på bussen. På hjemturen er der igen stop ved Otto Duborg. Her skal vi spise aftensmad bestående af wienerschnitzel + 1 drikkevare. Efter maden er der mulighed for grænsehandel, inden at turen fortsætter hjemover.

Arrangøren oplyser

Viborg, Tinghallen: kl. 6.30, Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 7.45,
Kolding Rutebilstation: kl. 8:15

De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med
CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: 35
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting
Husk at medbringe pas
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.