2 dages tur: Korsbæk

#
Den 03.05 – 04.05.2017

Opsamlingssteder: Horsens Banegård: kl. 9.00, Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 9.40, Fredericia Banegård: kl. 10.15

Program

Dag 1
Vi kører fra vores opsamlingssteder sen morgen, og vi satser på at ankomme til København over middag. På turen over holder vi en pause, hvor vi skal nyde en medbragt sandwich. Når vi ankommer til København skal vi på en busrundtur rundt i byen, for at se nogle af de største seværdigheder. Vi slutter ved Nyhavn, hvor I har mulighed for at selv at udforske byen samt finde noget aftensmad. I kan blandt andet finde en restaurant på Nyhavn eller gå over på Copenhagen Street Food. Mulighederne er mange. Vi mødes igen ved Nyhavn, hvor vi sammen kører til vores hotel. Hotellet ligger ca. 30 minutters kørsel fra centrum af København. Vi tjekker ind på vores værelser og får en dejlig nattesøvn, så vi er klar til morgendagens oplevelser.

Dag 2
Efter morgenmaden på hotellet tjekker vi ud af vores værelser, hopper på bussen og kører til Dyrehavsbakken. Når vi er kommet ind på Bakken, starter vi oplevelsen med en rundvisning på Korsbæk. Vi bliver vist rundt i de gamle gader, som vi kender fra den folkekære serie Matador. Hvis vi er heldige kommer der også nogle ”kendte ansigter” forbi. Efter vores guidede rundvisning står den på frokost på Restaurant Postgården, her vil vi få serveret en velsmagende frokostanretning. Efter frokosten har du tid på egen hånd, inden at vi sætter kursen hjem igen. Vi regner med at være fremme på opsamlingsstederne først på aftenen.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer: bus tur/retur, chauffør fungerende som rejseleder, sandwich på 1 dag, rundvisning i Korsbæk, frokost på Restaurant Postgården, busrundtur i København, tid på egen hånd på Bakken, bidrag til Rejsegarantifonden.

Arrangøren oplyser

Opsamlingssteder: Horsens Banegård: kl. 9.00, Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 9.40, Fredericia Banegård: kl. 10.15

De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med
CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere:35
Gangbesværede kan godt komme med på turen.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.