Jacob Dinesen

#
09.03.2017 19:30

På utrolig kort tid har den 20 årige sanger/sangskriver slået sit navn fast. I adskillige uger har hans seneste hit ” Roll With Me ” været den mest spillede sang på DR P4. Hans koncerter på dette års Tønder Festival blev overværet af flere end 7.500 publikummer.

De 3 koncerter som finder sted i forbindelse med udgivelsen af det kommende album, blev udsolgt på ganske få dage. Næste år kommer han til at spille mindst 80 koncerter i Danmark.


Sangskriveren

Jacob Dinesen er en original sangskriver. Hans tekster indeholder langt mere substans end det, man sædvanligvis møder i tekster fra så unge sangskrivere.

Bury me tonight in silk and satin

Bury me close to the pain I`m having.

Let the clouds wrap me in their feathery arms

And let my lovers throw their lucky charms

Fra sangen TORN PRIDE

Hitmageren

Allerede på sit første album, som indeholdt 2 radiohits ( ” Dancing Devil ” og ” Will You Stay ” ), viste Jacob sin evne til at skrive og indspille iørefaldende sange. Med det nye album tager han endnu et skridt mod en understregning af sit store talent som sangskriver og performer i det brede landskab, som folk/rock/americana/pop udgør. På forhånd har de 2 singles ” Beautiful Sight ” samt ” Roll With Me ” fra det nye album vist, at Jacob Dinesen er i stand til at følge op på hitfronten, og faktisk også til at overgå sig selv.

Performeren

Til trods for sin unge alder har Jacob Dinsen spillet masser af koncerter i ind og udland. Med sin flotte og powerfulde stemme, har han imponeret et stort og bredt publikum. Han er en utrolig stærk og karismatisk performer. Dette uanset om han optræder på de store scener med sit band, eller han optræder som storyteller alene i selskab med sin akustiske guitar.

Stort potentiale

Flere af Jacobs mere etablerede artistkolleger samt en række mediefolk har spået ham en stor og succesrig fremtid inden for musik og entertainment. Således udtaler den populære og respekterede radiovært og musiker Alex Nyborg Madsen: Han er et af de største talenter, jeg har hørt i en del år”

Arrangør: VAFF

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 18.30