Cirkusrevyen 2017

#
Den 30.05 - 31.05 2017

Esbjerg Banegård: kl. 10:00, Kolding Rutebilstation: kl. 11:00 Middelfart station: kl. 11:30

Vi er tilbage med et meget populært ophold!

Cirkusrevyen har efterhånden mange år på bagen og er blevet en inkarneret del af danskernes kultur. Revyen er underholdende og går aldrig ned på at levere et storslået show i verdensklasse. Se blandt andet Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Lise Baastrup i et forrygende show når tæppet løftes for dette års revy. Nye som gamle stjerner er med og de er klar til at give dig en vidunderlig aften i underholdningens tegn. Naturligvis er revyen akkompagneret af det store orkester under ledelse af selveste James Price – kapelmesteren. Kom med på en tur der træner lattermusklerne og forkæler dig med et ophold på det moderne Hotel Marina i Vedbæk.

Program

Dag 1:

Vi kører mod København og krydser over den smukke Storebæltsbro mod det sjællandske. På vejen nyder vi en kop kaffe og et rundstykke. Vi holder en frokostpause undervejs, som nydes på egen hånd. Vi regner med at ankomme til vores hotel omkring kl. 15.00, hvor vi tjekker ind, inden at vi kører mod Bakken. Du vil have lidt tid på egen hånd til at gå på opdagelse, inden at vi skal forkæles med aftensbuffet på Restaurant Røde Port på Bakken. Efter aftensmaden går vi i samlet flok til Cirkusrevyen. Efter revyen kører vi tilbage til vores Hotel Marina.

Dag 2:

Vi starter med morgenmadsbuffet på hotellet, hvorefter vi pakker tingene i bussen og kører til København, hvor vi vil have tid på egen hånd. Bussen kører os på en kort rundtur forbi de største seværdigheden inden du får tid på egen hånd. Der er rig mulighed for at nyde en is i Nyhavn eller gå en tur på Strøget. Vi forlader København efter frokosttid og er hjemme ved aftenstid.

Arrangøren oplyser

Esbjerg Banegård: kl. 10:00, Kolding Rutebilstation: kl. 11:00 Middelfart station: kl. 11:30
Tiger Rejser er teknisk rejsearrangør. De graa busser A/S med
CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder.