Die Herren 25 års jubilæumsshow

#
Fredag den 27. januar 2017 kl. 20:30

Die Herren 25 års jubilæumsshow - U2-SILVER&GOLD ”U2-Silver&Gold” bliver naturligvis et overflødighedshorn af de allerbedste U2-sange gennem tiden. Mantraet bliver: ”Fejring”. Vi skal fejre sangene - og os selv. Det bliver en koncert-fest, hvor ”Haeggen” på guitar, ”Topp” på bas, ”Lord Nilsson” på trommer og Mono i forgrunden inviterer publikum til rockparty!!!

Rigtig mange af U2 ́s sange har udviklet sig til ægte klassikere på verdensplan, og Die Herren har bevist sig som mere end værdige repræsentanter for musikken i Danmark, hvilket de mere end 1800 koncerter siden 1991 er et stærkt bevis på. Det er få danskere, der ikke på et ellerandet tidspunkt har stødt på Die Herrens navn!

”U2-Silver&Gold” bliver naturligvis et overflødighedshorn af de allerbedste U2-sange gennem tiden.

Mantraet bliver: ”Fejring”. Vi skal fejre sangene - og os selv. Det bliver en koncert-fest, hvor ”Haeggen” på guitar, ”Topp” på bas, ”Lord Nilsson” på trommer og Mono i forgrunden inviterer publikum til rockparty!!!

Die Herren skaber de perfekte rammer – Publikum skal bare møde op som de er – og så er de garanteret ”Bedste koncert nogensinde”

Die Herren besluttede for mange år siden, at deres koncerter skal gøre en forskel for publikum. Det er altid vigtigt, at publikum bliver beriget, og forlader koncerten med en oplevelse, når Die Herren spiller!


Arrangør: Kulturhus Svendborg - Borgerforeningen

Arrangøren oplyser

Dørene åbner kl. 19.00