Glam-Rock

#
Fredag den 11. november 2016 kl. 19:30

GLAM-ROCK I SLOTSBYEN I Koldings nye Sydbank Arena er der GLIMMER-party

Suzi Quatro er kåret som Queen of Glam.” Rocktøsen fra Detroit  blev opdaget sidst i 60´erne og i 1972 hentet til London, hvor hun som sanger og bassist scorede verdenshits på stribe – Can The Can, 48 Crasch, Daytona Demon, Devil Gate Drive og The Wild One. Desuden Stumlin` In med den opr. Smokie-forsanger Chris Normann. Suzi har medvirket i flere musicals, film og tv-serier, bl.a. Dempsey & Makepeace.

Sweet debuterede i UK som teenyboopere i 1968 uden større succes, men fik i 1971 ny sangskrivere som førte dem til hits, bl.a. Co Co, Little Willy og Wig Wam Bam. Snart gled bandet over i glitterrock med hits som Hell Raiser, Ballroom Blitz og Fox On The Run. I en årræke hærgede Sweet alverdens rockscener med sangeren Brian Connolly og sangeren/guitaristen Andy Scott i front. Sidstnævnte er stadig med og i absolut topform.

The Glam er et stærkt spillende dansk band, som spiller alle 70´ernes store glamhits på en måde, der lokker alle ud på dansegulvet. Netop dette band har været med til at skabe den glam-renæssance, som nu ruller ind over Danmark. 

Præsenteres i samarbejde med:
Event Kolding, Culture-Club samt Scandinavian Promotion Company 


Arrangøren oplyser