Julestemning i Lübeck og Hamburg, den 7. - 8. december

#
07.12. - 08.12.2016

Opsamlingsteder: Esbjerg banegård 9:30, Kolding Rutebilstation 10:30.

Denne tur byder på hyggelige julemarkeder, hotelophold, lækkert mad og ikke mindst tid på egen hånd. Vi drager nemlig til Lübeck og Hamburg, hvor autentiske julemarkeder spreder råhygge og god stemning. Glæd dig til pyntede juletræer, hyggelige melodier fra lirekasser samt duften af Glühwein og honningkager. 

Program

Dag 1

Efter opsamling sætter vi kurs mod Lübeck, hvor vi ankommer omkring frokosttid. Byen byder på et af de mest ikoniske julemarkeder i Tyskland, som vi selvfølgelig skal opleve. I den gamle Hansestad er der op mod 400 boder, der byder på alt fra Glühwein og honningkager, til trælegetøj og forskelligt pynt. Ud over juleknas og julestads er boderne prydede med smukke julelys, der sætter prikken over i’et, og vi venter med at køre til hotellet indtil sidst på eftermiddagen, så vi kan nå at opleve boderne efter mørkets frembrud. Når vi ankommer til hotellet vil der blive serveret aftensmad med tilhørende drikkevarer.

Dag 2

Efter morgenmaden på hotellet, går turen ind til metropolet Hamburg. Her er der frit valg på alle hylder, for der er tid på egen hånd til at nyde byen. Det store julemarked ligger centralt placeret midt på Rådhuspladsen, og der er tid til at spise lidt frokost, opleve julemarkedet eller kigge i butikker, inden vi igen sætter kursen nordpå mod Danmark. På vejen hjem holder vi ind ved grænsen, og vi er hjemme midt på aftenen.

Arrangøren oplyser

Opsamlingsteder: Esbjerg banegård 9:30, Kolding Rutebilstation 10:30.

Tiger Rejser er teknisk rejsearrangør. De graa busser A/S
med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder