Frank Erichsen: "Det enkle liv"

#
06.10.2016

Frank Erichsen vil tage udgangspunkt i sine to bøger "Det enkle liv" plus de mange optagelser til DR-programmet Bonderøven. Billet kun 99 kr. + gebyr (normalpris: 199 kr.)

Billettyper

Billet: Normalpris: 199 kr. + gebyr. Nu: 99 kr.  Der er tale om unummererede pladser.
Billet + foredragsplatte (se menuen i teksten): Normalpris: 319 kr. + gebyr. NU: 219 kr. Der er tale om unummererede pladser

Vil du gerne give dig i kast med selvforsyning? Også bare i det små? Måske du har fulgt ivrigt med i Bonderøven? Så er dette foredrag noget for dig! Glæd dig til at møde manden bag Bonderøven og hør ham dele ud af sine erfaringer og kundskaber.

Foredraget: DET ENKLE LIV

Til dette foredrag får du et indblik i, hvorfor Frank Erichsen har valgt at beskæftige sig med selvforsyning - og hvad der kræves for at kaste sig ud i denne livsstilsforandring. Da selvforsyning kræver fysisk handling, kræves der også kundskaber. Kundskaber og deres underfundige måde at udvikle sig på, er derfor et gennemgående tema igennem hele foredraget.

Glæd dig til en aften i selskab med Frank Erichsen og leslibning, franske gedehyrder, afrikanske bønder, amerikanske filosoffer og russiske brøndbyggere samt demonstration af nordiske øksetyper. Du kommer til at høre Bonderøve dele ud af bådeteori og praksis bag livet på Kastanjegården.
Foredraget tager udgangspunkt i Frank Erichsens to bøger om “Det enkle liv” og de mange optagelser til DR-programmet “Bonderøven”.

Foredragsplatte

Koldrøget færøsk laks fra Katrinedal Fiskerøgeri serveret med æblesalsa tilsmagt med chili
Gede Rilette serveres med hjemmerørt estragonmayonnaise og cornichoner. Gedekødet er fra på Stenalt Gods i ørsted på Djursland
Oksespegepølse fra Birkedommergård i Grenå tilsmagt med hvidløg serveres med hjemmesyltede rødløg fra Samsø
Helstegt Kylling fra Hopballegård i Jelling med stegte nudler
Oste fra Djursland og Koldkærgårds egen honning med økologiske nødder og hjemmebagt knækbrød
Hjemmebagt brød lavet på tangmel fra Nordisk Tang og smør fra Ingstrup Mejeri i Løkken
.

Arrangøren oplyser

Teknisk arrangør: JFM og FO Aarhus.
Der er tale om unummererede pladser.

Foredraget begynder kl. 19.00 til ca. kl. 21.00. Køber du billet med spisning, begynder arrangementet kl. 17.30.

Der er gratis p-pladser.