Jul over Skagen den 30. november

#
Den 30.11.2016

Den 30. november: Fredericia Station kl. 6.45, Vejle v. Papugabus kl. 7.15, Horsens Banegård kl. 8.00, Skanderborg Banegård kl. 8.30, Musikhuset Aarhus kl. 9.00.

Pyntede grantræer lyser november-mørket op, mens duften af glögg og juleknas breder sig i Skagens hyggelige, gamle gader. Denne tur vil ikke blot tage dig med ud til en stor del af Danmarks kultur med Sandormen til Grenen, men også byde på masser af tid til juleshopping i ro og mag samt frokost på Foldens hotel.

Program

Efter opsamling går turen mod det nordligste Danmark, hvor vi starter med en tur ud til Grenen med den kendte ’’Sandormen’’, hvor vi kan se Kattegat og Skagerrak slå bølgerne mod hinanden. Klokken 13 nyder vi en frokost på Foldens hotel som er beliggende lige midt i byen, tæt på butikker og cafeer. Ved juletid bliver Skagen omdannet til et magisk vintereventyr med pompøst pynt og lys, der pryder den gamle by. Der er mulighed for gaveindkøb, at nyde en kop varm kakao og tid på egen hånd – eller du kan nyde Skagen når byen igen bliver forvandlet til Skandinaviens største, levende julekalender. Når glöggen og julehjerterne er spist og gaverne handlet, går turen igen hjemover, hvor vi formoder at være hjemme tidligt på aftenen. 

Glæd dig til en dag med godt humør og masser af tid til hygge.  

Arrangøren oplyser

Tiger Rejser er teknisk arrangør.

Den 30. november: Fredericia Station kl. 6.45, Vejle v. Papugabus kl. 7.15,
Horsens Banegård kl. 8.00, Skanderborg Banegård kl. 8.30,
Musikhuset Aarhus kl. 9.00.