Dortea Berg - "Spøger det"?

#
Torsdag den 19. april 2012 kl. 19:00

Måske vil du gerne vide, hvem der er på besøg?

Nogen fornemmer åndelig aktivitet og andre gør det ikke. Uanset om du gør det eller ej, så er den åndelige verden lige omkring os hele tiden, mener clairvoyant og heilpraktiker Dortea Berg-Jensen fra Fanø.
 
Sensitive sjæle kan lade sig forstyrre af den energi de er i og føle sig tappede for energi og blive syge. Andre syntes det er spændende når de fornemmer åndelig besøg og oplever det som bekræftigelse på at der er liv efter døden. Det handler foredraget bl.a. om. Men Dortea vil også komme med bud på, hvordan du kan bringe dig selv og din bolig i bedre balance og harmoni. Og måske vil du gerne vide hvem der er på besøg, eller måske ønsker du det skal væk. Kom og lad dig inspirerer til hvad du selv kan gøre.

Torsdag den 19. april kl. 19.00 på Harmonien i Haderslev
Pris uden JV abonnement kr. 175,-
Pris med JV abonnement kr. 150,-

Foredraget afsluttes med en platformsdemonstration, hvor Dortea forsøger at tage kontakt til åndeverden og videregive hilsner til publikum.
Dortea Berg-Jensen har arbejdet som medie med private clairvoyancer og husrenselser i mange. På foredraget og i hendes nye bog "Spøger det?" giver hun nu en stor del af den erfaring videre.

Kom til en hyggelig aften, hvor alle over 18 år er velkommene.

Arrangøren oplyser

Program:
kl. 19.00 - Foredraget: "Spøger det"?
kl. 20.10 - Pause, te og kaffe samt bøger og CD'er kan købes
kl. 20.30 - Er der nogen "derude"? Platformsdemonstration
kl. 21.00 - Tak for i aften