Borbjerg Mølle Kro

#
På udvalgte datoer i perioden den 13.10 - 23.10.2016

Besøg Borbjerg Mølle Kro til denne omgang Gastro Week Holstebro-Struer-Lemvig. Glæd dig til 3 udsøgte gourmet-retter til 250 kr.

I restauranten på Borbjerg Mølle Kro kan du nyde klassiske retter fra alverdens køkkener. Her har man ikke fastlagt sig på et specifikt køkken, men serverer retter, der er populære blandt restaurantens gæster. Har du særlige ønsker til din menu, kan du naturligvis altid tage en snak med personalet, som vil forsøge at imødekomme dine ønsker. Børn er meget velkomne på Borbjerg Mølle Kro, og i restauranten er der naturligvis også retter henvendt til de små poder.

Der er noget magisk og helt eventyrligt over Borbjerg Mølle Kro og omgivelserne omkring de 600 år gamle bygninger. Den gamle vandmølle kører stadig og klukker i baggrunden, når man går mod skoven eller søen, som har en nærmest terapeutisk virkning på krop og sjæl. Der er rig mulighed for gåture i den skønne natur, og på møllekroen kan du få råd og vejledning til hvilken sti eller vej, du kan gå. Netop de eventyrlige omgivelser er en af grundene til, at der både holdes bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og firmafester på den gamle hyggelige møllekro.  

Til denne Gastro Week har chefkokken sammensat denne klassisk danske menu.

Forret
Røget andebryst m/ bagte æbler, syltede løg samt appelsinsirup, hertil hj.bagt flutes

Hovedret
Ølbraiseret svinekæber, ristede svampe, kartoffel-selleri-mos, urter samt ølglace

Dessert
Pære belle Hélène

Glæd dig til en eventyrlig smagsoplevelse!

Arrangøren oplyser

Du skal medbringe din tilsendte billet i udprintet form.
Fordelsklubben er teknisk arrangør.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt.