Tambohus Kro

#
I perioden den 13.10 - 23.10.2016

Besøg Tambohus Kro til denne omgang Gastro Week. Glæd dig til 3 udsøgte gourmet-retter til 250 kr.

Tambohus Kro er særlig kendt for sine formidable fiskeretter, primært med fisk og skaldyr fra Limfjorden og Vesterhavet. I det hele taget går chefkokken på Tambohus Kro højt op i at bruge lokale råvarer, og det er ikke kun fisken, der er lokal, i sommerhalvåret bliver størstedelen af restaurantens grøntsager leveret af den lokale gartner, som dyrker dem kun 5 km fra kroen. 


Ligeså snart man træder ind på Tambohus Kro, bliver man helt opslugt af den hyggelige og idylliske krostemning.  Fra restaurantens vinduer kan du nyde udsigten over Limfjorden og Jegindø, og efter middagen er du naturligvis velkommen til at gå en tur langs stranden. 


Til denne Gastro Week har chefkokken sammensat følgende delikate efterårsmenu.   


Forret
Kroens koldrøget laks med avokadocreme, saltbagte hasselnødder, sprød fennikel og dildolie

Hovedret
Rosastegt oksefilet med bagte grillede persillerødder, sellerisouffle, ristede svampe, kartoffelfondant og rødvinsglace

Dessert
Bagt æblekage med marcipan og mandler hertil vaniljeparfait samt æblesirup


Glæd dig til gourmet med et twist!

Arrangøren oplyser

Du skal medbringe din tilsendte billet i udprintet form.
Fordelsklubben er teknisk arrangør.
Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt.