John Braad: En synsk succes

#
Tirsdag den 8. november 2016 kl. 19:00

Tumler du med spørgsmål om din fremtid, hvordan det vil gå dig eller dine nærmeste i en given situation? Så glæd dig til at møde John Braad, som arbejder med klarsyn.

Han vil i løbet af foredraget fortælle spændende historier om nogle af de mennesker, han har hjulpet, men der bliver også tid til, at publikum kan stille personlige spørgsmål, dog kun i begrænset omfang.

John Braad har siden sin ungdom arbejdet med klarsyn og synskhed. Han vil ikke kalde sig selv for clairvoyant, da han ikke beskæftiger sig med tidligere liv og andre flyvske ting. "Det er det jordnære, som berører menneskets dagligdag, jeg udtaler mig om", fortæller John Braad.

Han har i over 20 år arbejdet for ugebladet Hjemmet, hvor han har brevkassen 'John ser alt'. Her kan læserne får svar på alt mellem himmel og jord, som fx barnløshed, arbejdsløshed og kærlighed.

Til dette foredrag vil publikum naturligvis blive inddraget, men John understreger dog, at der kun vil blive tale om korte demonstrationer, modsat når folk møder ham hjemme. John arbejder altid ærligt og ansvarsfuldt, og ser han fx at en sygdom forbliver kronisk, opmuntrer han personen til at se, at det er muligt at leve godt alligevel.

John har begge ben på jorden og holder foredrag på en jordnær og humoristisk måde.

Arrangøren oplyser

Medbring din tilsendte billet i udprintet form
Klub Randers er teknisk arrangør.
Foredraget varer 2 x 45 min med en pause halvvejs i foredraget.