Brian Sørensen - CULT

#
Tirsdag den 22. november 2016 kl. 19:00

Om at udfordre det ordinære. Brian Sørensen grundlagde i 1998 CULT i hans forældres garage nord for Århus. I dag har CULT aftale med distributører i 42 lande rundt om i verden.

Brian Sørensen er en vaskeægte iværksætter... og jyde – en spændende cocktail! Han er ligeledes ophavsmanden til et spændende iværksættereventyr, som kunne være endt mindre lykkeligt. 

Men det gjorde det ikke! Primært fordi Brian Sørensen evner at udfordre det ordinære, at dykke ned i love og paragraffer, som ingen mening giver – og så finde en vej rundt om, og ikke mindst fordi han tør tænke ud af boksen og eksekvere.

Foredraget vil give dig noget at tænke over, og vi lover, at I smiler undervejs, for Brian er nærværende, udfordrende og har en god portion humor i forhold til sig selv og til sit publikum.

Tirsdag den 22.november kl. 19.00, Comwell Kolding

Abonnent kr. 195,-
Øvrige kr. 245
+ gebyr kr. 15,-

"Den største glæde i livet er at gøre det, andre har fortalt dig, ikke kunne lade sig gøre." 

Program:

Kl. 19.00 Indlæg ved Business Kolding
Kl. 19.15 Brian Sørensen 1. del
Kl. 20.00 Pause
Kl. 20.15 Brian Sørensen 2 del
Kl. 20.45 Tak for i aften

Business Kolding fortæller kort, hvad de i Kolding og Trekantområdet gør for iværksætteriet. Dagen før har de kåret en vinder af Innovation Challenge på Creative Business Cup main event i Kbh, og ugen før haft bootcamp med de 24 vindere fra MENA regionen.

Præsenteres i samarbejde med Business Kolding og Comwell Kolding

Arrangøren oplyser