Randers Revyen i Restaurant Pakhuset inkl. 3 retters menu

#
16.09.2016 - 18:30 // 29.09.16 - 18.30 // 01.10.2016 - 18:30

For 9. år i streg afholdes Randers Revyen i Restaurant Pakhuset i Randers. Sidste år besøgte hele 3.500 mennesker revyen, som fik flotte anmeldelser i medierne. Billetsalget for i år har allerede nået rekord-højder!

Randers Revyens succes står på et fundament af professionalisme fra det store hold, som står bag revyen: 

”I Randers kan vi mange ting. Også inden for revy! Og vi vil gerne markere os i revyernes superliga sammen med de store som f.eks. Sønderborg-revyen. Derfor har vi altid et professionelt og garvet revyhold bag - og satiren rækker også ud over de lokale boldbaner”, forklarer Hans Chr. Møller, restauratør på Pakhuset.

Noget tyder på, at Randers allerede kan betegnes som revy-superligaprofil. Revyen markerede sig således positivt på den store, danske revyscene sidste år, da revyens kapelmester Thomas Pakula løb med prisen som Årets Revykomponist ved Revyernes Revy på Dyrehavsbakken.

Randers Revyen - et kulturelt anker
Revyen er efterhånden blevet et kulturelt anker for byen, hvor borgerne mødes på Pakhuset til en aften med fællesskab og latter en masse. 

”Vi har mange gæster, som kommer igen år efter år. Fordi det er blevet en slags lokal tradition for os i Randers og omegn. Det er bare med til at skabe et godt fælleskab, når man griner sammen. Og jeg tror også, at revyen er noget, folk er stolte af”, forklarer Hans Chr. Møller. 

Han er taknemmelig for, at der er så stor lokal opbakning til revyen – og alt tyder på, at det er tilfældet igen i år. 

Årets revyhold 
Lone Rødbroe har været med fra revyens spæde start. I 2014 høstede hun anerkendelse som Årets Kvindelige Kunstner ved TV2 Charlies Revygalla  - Lone er en garvet revykvinde, garant for god underholdning.

Jeanne Boel har tidligere optrådt i både Cirkusrevyen og Randers Revyen af tre omgange – og så er hun kendt for sine mange roller i TV og tv-serier.

Jacob Morild er to gange kåret som Årets Revyforfatter og har tidligere deltaget i Randers Revyen. Han er tidligere kabaretskuespiller på Café Liva, og må betragtes som lidt af en revykamæleon. 

Karsten Jansfort, som er kendt fra tv-serier som Ørnen, Rejseholdet og Forbrydelsen, har tidligere deltaget i Århus Revyen og vandt i 2014 Årets Revy til Revyernes Revy med Nykøbing Falster Revy. 

3 retters menu
Inden revystart serverer Restaurant Pakhuset en velkomstdrink og hernæst en tallerken med forskellige fiskespecialiteter, mens der vil være mulighed for at tilgå buffeten, der står klar med et udbud af forskellige varme retter og stege – dertil salat og kartofler. Der vil efter hovedretten blive serveret dessert. 

___________

Billetter torsdag d. 29/09-16 kan købes for 469 kr., mens billetter til henholdsvis lørdag d. 01/10-16 og fredag d. 16/09-16 kan købes for 499 kr.

Arrangøren oplyser

Bemærk, at der er forskel i pris afhængigt af, om forestillingen foregår på en hverdag eller i weekenden.
Din billet gælder til kun til den valgte dato.
Billetten inkluderer:
* Velkomstdrink
3 retters menu
* Tallerken med forskellige fiskespecialiteter
* Buffet med forskellige varme retter/stege, dertil forskellige salater og kartofler
* Dessert.
* Inkluderet er ét glas øl/ eller vin - efter ønske (kun gennem Klub Randers).

Restaurant Pakhuset er teknisk arrangører