FIFI Dong inkl. fiske- og vildtbuffet på Restaurant Pakhuset

#
28.10.2016 18:30

Kim Larsens legendariske Gasolin er en saga blot, og selvom den aldrende legende selv fortsat er aktiv – nu med stok og stol på scenegulvet, så er det ikke med samme pondus som i de glade dage, hvor Gasolin for alvor rockede den danske musikbranche og befolkning. Kopibandet FIFI-Dong har samlet stumperne op og formået at smede dem sammen til en så tæt på autentisk oplevelse af Gasolins mange hits som muligt – og de har gjort det med bravour!

FIFI Dong
FIFI Dong-drengene kastede allerede deres kærlighed efter Gasolin, da de som 12-13-årige knægte var til koncert med bandet og fra første parket hørte tonerne fra Kim Larsens karakteristiske mundtøj. 
Forelskelsen til Rabalderstræde, Nanna og FiFi-Dong blev snart til en kærlighedsaffære med musikken som med årene blot har vokset sig større. Som de selv udtrykker det, er det 100% genbrugsgas fra Danmarks bedste Gasolin-kopiband. 

Vi kan kun give dem ret. 

Det tåler en gentagelse!
Det er ikke første gang, at drengene besøger Restaurant Pakhuset i Randers for at spille op til fest - og hvis det endnu engang skulle vise sig en overordentlig succes, er det formentlig heller ikke sidste. 

Inden FIFI Dong kæler for øregangene, serverer Pakhuset noget lækkert til ganerne. Således vil restaurantens karakteristiske robåd endnu engang blive fyldt til randen med alt det bedste fra det omkringliggende hav: Hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk er blot et udpluk fra den bugnende buffet, som også indeholder varme retter med dagens vildt. Hertil hører salatbar og til slut en dessert, og ved midnatstid serveres natmad. 

Pakhusets arrangementer har det med at blive udsolgt. Vi anbefaler derfor, at du ikke venter for længe med at sikre dig din billet.   

Arrangøren oplyser

Du får: FIFI Dong-koncert, velkomstdrink, fiske- og vildtbuffet, dessert og natmad + ekstra drikkevare.
Du skal bestille mindst bestille 6 pladser for at få eget bord.
Restaurant Pakhuset er teknisk arrangør