Ulrik Spang-Hanssen & Søren Nørbo Duo

#
Onsdag den 13. juli 2016 kl. 17:00

Aarhus Jazz Festival inviterer indenfor i Aarhus Domkirke til en koncert, hvor kirkeorgelet sættes i spil sammen med det klassiske koncertflygel. Der er lagt op til en ganske særlig oplevelse med to musikere, der hver for sig er enere på deres instrument.

Line-up Ulrik Spang-Hanssen (org), Søren Nørbo (p)

Pianisten Søren Nørbo og organisten Ulrik Spang-Hanssen udfolder sig med spidsede øren og sprælsk fantasifuldhed i deres forholdsvis nye samarbejde. Sammen skaber de tidløs musik i et improvisatorisk univers med rygsækken fuld af flere århundreders toner og klange.

Duoen fejrer udgivelsen af musik optaget i Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus, albummet Garneret med hvidt støv, som er støttet af Det Jyske Musikkonservatorium og Statens Kunstfond. Det er da også gennem deres forsknings- og undervisningsarbejde på konservatoriet, at de to tangentspillere har fundet sammen om at udforske kompositioner af Søren Nørbo.

Søren Nørbo kendes især fra jazzmiljøet, hvor han har udgivet otte album med grupper i eget navn og spillet med musikere som Django Bates, Joakim Milder, Kresten Osgood og Niels Davidsen.

Ulrik Spang-Hanssen er orgelprofessor ved konservatoriet og har spillet koncerter over hele Europa og USA, samt indspillet mere end 35 album. Han har også været aktiv inden for jazzen, hvor man har kunnet høre ham på Hammondorgel i forskellige sammenhænge.

Arrangøren oplyser

Arrangør: Aarhus Jazz Festival & Aarhus Domkirke.
Mad og drikkevarer må ikke medbringes.
Unummererede siddepladser.
Døren åbnes kl. 16:00