Koncert med Ibrahim Electric

#
Lørdag den 16. juli 2016 kl. 20:00

Den fandenivoldske danske trio Ibrahim Electric har de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære orkestre på den europæiske musikscene. Og nu har du mulighed for at opleve dem under dette års Aarhus Jazz Festival.

Line-up Niclas Knudsen (g), Jeppe Tuxen (org) og Stefan Pasborg (drm)

Ibrahim Electric

Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt. Ibrahim Electric har spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler i omkring 25 forskellige lande på fire forskellige kontinenter, lige fra Shanghai til Vancouver, fra Monte Carlo til Moskva og fra Varanger til Casablanca.

Ibrahim Electric består af tre kapaciteter, der alle har skabt sig et navn på den danske og internationale musikscene, både i egne projekter og som sidemen hos forskellige kunstnere i ind- og udland. Ingen andre end denne trio kan spille med en ekstrem højenergi og samtidig bevare det virtuose og legende i musikken.

En musik, som trækker på mange forskellige referencer som jazz, funk, surf, afrobeat, 50'er rock 'n' roll, soul, blues og disco. Det hele bliver blandet sammen til den klassiske "Ibrahim Electric-gryderet", hvor grundelementet stadig – som da bandet startede for 10 år siden – er energi.

Arrangøren oplyser

Arrangør: Aarhus Jazz Festival & RMF
Begrænset antal siddepladser. Unummereret
Mad og drikkevarer må ikke medbringes i teltet.
Dørene åbnes kl. 19:00