HjuldamperSafari

#
Fredag den 27. april 2012 kl. 12:00

Enestående mulighed for eksklusiv minicruise på Kielerkanalen

Det er fredag den 27. april kl. 12.00 - 20.00 lykkedes JydskeVestkysten og Sort Safari at arrangere et yderst eksklusive minicruise med en af verdens få aktive hjuldampere.

Der er kun få pladser, og der venter deltagerne luksus på første klasse.   

Pris:
Uden JV-abonnement 695,- kr.

Med JV-abonnement 635,- kr.

Der er afgang med bus fra Møgeltønder kl. 12.00. I Rendsborg går vi om bord på det godt 100 år gamle skib Freya, og vi har en sejltid på ca. 4 timer. Freya er en hjuldamper, der stadig bringes frem med hjulskovle og damp. Det velholdte skib er en oplevelse i sig selv med masser af mahogni, messing og nostalgi, kort sagt luksus på første klasse.

Via Kielerkanalen og Østersøen går sejlturen til Kiel. Kielerkanalen, som rettelig hedder Nordostseekanal, på tysk NOK, er en af verdens mest besejlede strækninger, og med dens størrelse og sluser var og er den stadig et imponerende ingeniørværk, der forbinder to verdenshave. Kanalen blev udført lige efter at Danmark afstod Slesvig-Holsten til Tyskland. Sejlturen er også en smuk rejse gennem et lille spændende kapitel af Danmarkshistorien.

 

Med i prisen er en righoldig kaffe/kagebuffet. Buffet´erne er en oplevelse i sig selv, de kommer nemlig op gennem gulvet.

 

Forventet hjemkomst ca. kl. 20.00. Turen arrangeres i samarbejde mellem JydskeVestkysten, Sort Safari® og Adler-Schiffe.

Arrangøren oplyser

Inkluderet i prisen er kaffe/kagebuffet.