Krondyrsafari juni 2016

#
Onsdag den 29. juni 2016 kl. 18:00

Onsdag den 29. juni kl. 18.00 Oksbøl. Tag med på krondyrsafari i Danmarks eneste reservat for landets største vildtlevende pattedyr. Vi kører i Naturbussen ind i området til bl.a. de store hedesøer og følger dyrene på nært hold i kikkert og teleskoper.

Jvshop.dk og Naturstyrelsen Blåvandshuk inviterer til krondyrsafari. Der lever 1200- 1500 krondyr på de store heder og i klitplantagerne, som forvaltes af Naturstyrelsen Blåvandshuk i Oksbøl og Forsvaret. Og er man de rigtige steder i skumringen, er det en fascinerende og uforglemmelig oplevelse at se dyrene græsse i flok.

En voksen kronhjort vejer over 200 kg.

Vi skal med naturstyrelsens lokale medarbejdere som turledere køre i Naturbussen ind i området til bl.a. de store hedesøer og følge dyrene på nært hold i kikkert og teleskoper. Mens vi venter på solnedgangen forberedes en safari-taffel i læ af klitterne. Der serveres grillet krondyrbøf med tilbehør og rødvin. Efter naturmiddagen fortsætter turen i Natbussen og slutter med kaffe, inden vi er tilbage ved deltagernes biler.

Med JV-abonnement 465,00 kr.
Uden JV-abonnement 495,00 kr.

Mødested i Oksbøl - adressen fremgår af billetten.

Arrangøren oplyser

Adresse for mødestedet i Oksbøl oplyses på billetten.