Rock på slottet

#
Lørdag den 18. juni 2016 kl. 16:00

Lørdag den 18. juni går de 2 legendariske band, Slade og The Animals på scenen og spiller rock n´roll som aldrig før. Samtidig kan du også opleve de to tributebands, The Boss – Tribute to Springsteen og Stayin Alive Tribute Show, der hylder Bee Gees musik.

Slade og The Animals giver et festfyrværkeri af hits fra ´60 ’erne og ´70 ’erne, som bl.a. "Get Down And Get With It", "Coz I Luv You”,” Run Runaway” og “Far Far away”, fra Slade og ”House Of The Rising Sun”, Don´t Let Me Be Misunderstood” og ”I´m Crying” af The Animals.

Slade og The Animals har gennem et halvt århundrede spillet på alle de store scener rundt om i verden, og er kendte for at lave nogle helt ekstraordinære gode og energifyldte koncertoplevelser.

Men også de to kopiband sørger for, at festen bliver skudt godt i gang. The Boss – Tribute to Springsteen er med rette beskrevet som det bedste Bruce Springsteen coverband i Nordeuropa. Bandet kommer i dén grad ud over scenekanten, og der er garanti for, at alle får en koncertoplevelse som er The Boss værdig.

Stayin Alive Tribute Show tager publikum med på en musikalsk rejse tilbage i diskoens ungdom, hvor sange som Staying Alive, Grease, How deep is your love er blot nogle af de mange hits publikum kommer til at høre fra Bee Gees store sangskat.

Så gør dig klar til en koncertoplevelse, hvor vi skruer tiden tilbage rock n´roll og diskoens ungdom tilsat en ordentlig rockguitar fra ”overthere” af The Boss – Tribute to Springsteen.

Kom i god tid og start koncerten med en lækker slotsbuffet, der serveres i vores hyggelige Herregårdsstald.

Priser:
Abonnent: kr. 315,- + gebyr kr. 20,-
Øvrige kr. 350,- + gebyr kr. 20,-
Dørsalg kr. 395,-+ gebyr kr. 20,-

Mulighed for tilkøb af slotsbuffet kr. 170,-


Arrangøren oplyser

Program:
Kl. 15.00 - Pladsen åbner
Kl. 16.00 - Bee Gees Tribute
Kl. 18.00 - The Boss
Kl. 20.30 - Animals 3
Kl. 22.00 - Slade