Musik på slottet 2016

#
Lørdag den 13. august 2016 kl. 17:00

Billetsalget på nembillet er lukket, der kan fortsat købes billetter her: http://gramslot.dk/musik-paa-gram-slot/


Tilbage til ungdommen – tilbage til den gode musik – tilbage til `80’erne.

I samarbejde med Gram Slot, giver JyskeVestkysten dig nu muligheden, for at opleve tre af de bands, der var med til at skabe den musikalske klangbund op gennem `80’erne. Rugsted & Kreutzfeldt, Danseorkestret og Anne Linnet.

Alle kommer de til Gram Slot og giver en fantastisk sommerkoncert, hvor det er ´80’ernes gode gedigne popmusik, der er på programmet.

Rungsted & Kreutzfeldt starter koncerten. Forsigtigper og Hr. Fandenivoldsk: Rugsted & Kreutzfeldt har begge passeret de 60, men har aldrig haft det bedre, og deres nye tidløse sange lyder helt som dengang – heldigvis. Derfor kan du nu, som for 30 år siden, opleve duoen, der omkring 1980 frembragte noget af det mest tidløse danske popmusik.

Efter Rugsted og Kreutzfeldt er det med at have danseskoene klar, for da indtager Danseorkestret scenen med deres megahits ”Kom tilbage nu”, Regndans” ”Marianne”, ”Satellit” og mange andre kendte numre.
Danseorkestret udsendte deres debutplade i 1985 og blev så stor en succes at Danseorkestret samme år blev kåret til Årets Nye Navn. Dermed var Danseorkestrets helt unikke sound slået igennem. Med en snert af latin og soul kombineret med de kendte danske tekster kan man se frem til en fantastisk musikoplevelse. Og som navnet antyder, er der her tale om et danseorkester, der lægger op til, at der selvfølgelig også er rig mulighed for at få sig en sving-om.

Anne Linnet fortsætter festen, hun har været en del af den danske musikscene siden 1970érne. Anne Linnet er en af de få sangerinder, der har været populær igennem flere årtier. Hun har udgivet adskillige soloalbum og været medlem af Tears, Shit & Chanel, Anne Linnet Band og Marquis de Sade. Anne Linnet har opnået anerkendelse for hendes ærlige ofte politiske og feministiske tekster, og hendes eksperimenterende musikgenrer.

Abonnent kr. 199,- + gebyr 20,-
Øvrige kr. 235,- + gebyr kr. 20,-
Dørsalg kr. 270,- + gebyr kr. 20,-

Mulighed for tilkøb af grillbuffet kr. 170,-


Arrangøren oplyser

Program:
Kl. 16.00 Pladsen åbner
Kl. 17.00 Rugsted & Kreutzfeldt
Kl. 19.00 Danseorkestret
Kl. 21.00 Anne Linnet
Kl. 22.15 Slut

Der er mulighed for at tage klapstol/koncertstol med.
Stolen må max. være 90 cm høj og må kun være i afmærket område,
se tegning og ordensregler på jvshop.dk