Eksklusiv oplevelse - mad og musik i kulden

#
Torsdag den 11. februar 2016 kl. 17:00

Besøg den sneklædte båldome, der er den eneste af sin slags i hele verden og få en unik oplevelse for alle sanser.

Torsdag den 11. februar kl. 17.00, hos Jønnes Mad Event, Ribe

Program:
Kl 17.00:
Faklerne er tændt udenfor domen, stearinlys er tændt i domen, der er en stille musik i baggrunden. Der grilles lidt mad på grillen. + velkomst drik.

Kl 18.00
• Velkomst
• 3-4 retters let anretninger med nordisk tema.
• Hummersuppe med andet godt fra det nordiske hav.
• Bachskuld med frisk brød og salat.
• Vadehavslam med lækkert tilbehør.
• Kaffe med lidt sødt.
• Fortryllende musik af fløjtenist Linnéa Villéns under og mellem retterne

Kl 22.00 Tak for i aften

Nordisk nærvær er et tilbagevendende tema i fløjtenist Linnéa Villéns univers, og det kan også blive en del af dit, når JV-shop inviterer til en aften med "FrostBITES" i træ-domen ved Ribe.

Det er Jørgen Poulsen Hansen, indehaver af Jønnes Dinner og Madevent og forpagter af Restaurant Kammerslusen, der står bag ideen med at give folk en anderledes og unik oplevelse i en båldome, hvor middagen bliver tilberedt på grillen, som er placeret i midten af domen. For at dette kan lade sig gøre, er der lavet et specielt udluftningssystem, så gæsterne skal ikke frygte at blive helt røget til, mens maden tilberedes. Hvem siger, man ikke kan grille om vinteren?

Der skulle således være lagt på grillen til en aften i godt selskab, hvor alle kræfter er sat ind på at skabe en unik helhedsoplevelse, der rummer masser af nordisk nærvær og hvor samtlige sanser bliver forkælet.

Der er plads til ca. 60 spisende gæster i båldomen, så I skal ikke vente alt for længe med at bestille bord, hvis I vil unde jer selv en spændende og anderledes oplevelse i vintermørket.


Arrangøren oplyser

Præcis adresse, oplyses dagene op til eventen, da domen er flytbar.
Det afholdes i Ribe by.