UROPA – Asyl på Den Kongelige Ballet

#
Fredag den 5. februar 2016 kl. 10:00

Balletten er lavet i samarbejde mellem Den Kongelige Ballets danselaboratorium, Corpus og teatret Sort/Hvid. Forestillingen Uropa –Asyl på Den Kongelige Ballet bliver kun opført 3 steder i Danmark.

Om forestillingen:

Europa står over for den største flygtningestrøm i nyere historie. Love, konventioner og menneskerettigheder er under pres. I København har en gruppe asylansøgere fået stillet en scene og nogle dansere, musikere og kostumer til rådighed. De har fået til opgave at lave en forestilling om deres situation, liv og fremtid. Vær med, når de iscenesætter de kongelige balletdansere, musikere, sig selv og hinanden i deres livs historie.
Men det er ikke kun asylsøgere fra København, der får mulighed for at være en del af forestillingen. På Gram Slot vil vi også gerne have de lokale flygtninge i tale. Derfor er balletten på Gram Slot udvidet med en middag, hvor det er flygtninge, der er værter. En middag, hvor det er det gode måltid og den gode snak, der er omdrejningspunktet.
Et samvær og en snak, hvor det er mennesker, som taler med et medmenneske.
En snak, hvor grænser brydes ned og mennesker mødes.
Så kom med til en uforglemmelig aften, hvor du får udvidet din horisont, nedbrudt nogle grænser og vær med til at gøre verden større.

Fredag den 5. februar kl. 18.00, Gram Slot, Den Holstenske Lade
Kl. 18.00 serveres Slotsbuffet
Kl. 20.00 UROPA - Asyl på Den Kongelige Ballet

Abonnent - Ballet inkl. Slotsbuffet kr. 268,-
Øvrige- Ballet inkl. Slotsbuffet kr. 298,-
+ gebyr kr. 15,-

Teknisk arrangør: Gram Slot


Arrangøren oplyser